Кількість
|
Вартість
|
||
|
Широко використовується для приготування страв у країнах Близького Сходу, Африки, Південної Америки. Але останнім часом мешканці нашої країни також користуються цим оцтом. Адже він дуже корисний здоров'ю. Це покращує травлення, бореться з онкологічними захворюваннями, заповнює дефіцит кальцію. Також він покращує пам'ять та настрій, знижує рівень холестерину та нормалізує артеріальний тиск. Страви, приготовані з додаванням гранатового оцту, мають неповторний смак та аромат. Цей продукт не містить ГМО. Інтенсивний смак граната - чудове доповнення для м'яса ягняти або качки. Використовуйте поодинці або впереміш із Вашим улюбленим маслом для зеленого салату або сиру Фета. Бальзамічний гранатовий оцет надає глибину смаженому і тушкованому м'ясу, а також компоту.