Кількість
|
Вартість
|
||
|
Два бісквітні коржі: світлий і темний, що з'єднані між собою вершково-ванільним кремом.
Зверху торт прикрашений кремовим візерунком та бісквітною крихтою.
Склад: цукор, борошно пшеничне в/ґ, молоко незбиране згущене 16%, меланж яєчний, масло солодковершкове 14%, патока, жовток яєчний, бренді, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, розпушувачі: пекарський порошок (сода харчова, Е450і, рисове борошно), сода харчова; ароматизатори, вино десертне, спирт. Може містити соєвий лецитин, фундук, мигдаль, арахіс, кунжут.
Поживна цінність на 100 г/g продукту: енергетична цінність – 1528 кДж/kJ (364 ккал/kcal); жири – 14,7 г/g; з них насичені жири – 8,7 г/g; вуглеводи – 51,8 г/g; з них цукри – 38,5 г/g; білки – 5,1 г/g; сіль – 0,27 г/g.