Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Болоньєзе від Bonsai Professional — зразок італійської кухні. Вдалий вибір для любителів італійської кухні, особливо спагеті.
Рецепт приготування Спагеті Болоньєзе:
Продукти: соус Болоньєзе (310 г); м’ясний фарш - 500 г; спагеті (макаронні вироби) - 500 г.
Приготування: Обсмажте фарш на сковороді постійно помішуючи, додавши сіль і перець за смаком.
Додайте в фарш соус Болоньєзе і готуйте на маленькому вогні 10-15 хв. За 2 хвилини до кінця приготування додайте 1 зубчик часнику. Відваріть спагеті.
Подавати відварену пасту із соусом Болоньєзе. Готову страву посипте твердим сиром.